KWALITEITSMANAGEMENT

Fassisi GmbH vervaardigt haar producten volgens de richtlijnen van GMP met strikte kwaliteits- en specificatienormen. Bovendien zijn wij gecertificeerd volgens ISO9001:2015 en met het bestaande kwaliteitsmanagementsysteem garanderen wij de kwaliteit “Made in Germany”.

 

Fassisi GmbH is een van de weinige bedrijven die een officiële fabrikantautorisatie heeft gekregen volgens TierSG (Animal Diseases Act).

ISO9001:2015 Certificaat:
Fassisi ISO9001: 2015-certificaat
Zertifikat ISO 9001_2015 engels.PDF

Onze QM leeft! Het evolueert voortdurend met de ontwikkeling van ons bedrijf en omvat nieuwe gebieden en breidt zich uit.

Over het algemeen gaat elke fase in de ontwikkeling van Fassisi gepaard met belangrijke verbeteringen aan het kwaliteitsmanagementsysteem. Nieuwe uitdagingen op het gebied van productie en ontwikkeling stellen ook nieuwe uitdagingen voor ons kwaliteitsmanagementsysteem. Nieuwe validatieprocedures, goedkeuringscriteria en vereisten voor risicobeheer hebben ons ertoe aangezet om onze ambitieuze kwaliteitsnormen voortdurend te verbeteren en te consolideren.

 

We streven ernaar om consistente kwaliteitsnormen en productintegriteit te garanderen in het belang van het leveren van producten van topkwaliteit aan onze wereldwijde klanten die risico's minimaliseren.

 

De kwaliteit van onze sneltestsystemen staat bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar deze systemen voortdurend te verbeteren door gebruik te maken van huidig onderzoek en technologische vooruitgang. Om de normen bij Fassisi te verhogen, onderhouden we ook goede relaties met onze leveranciers en runnen we het bedrijf volgens een goed georganiseerd kwaliteitsmanagementsysteem.

 

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op de principes van Good Manufacturing Practice. Als fabrikant heeft Fassisi een documentatiesysteem opgezet op basis van specificaties, fabricagevoorschriften, verwerkings- en verpakkingsinstructies, bedieningsprocedures en protocollen met betrekking tot de verschillende fabricageprocessen. De documenten worden overzichtelijk, nauwkeurig en up-to-date gehouden. Ons gehele productiesysteem voldoet aan deze richtlijnen en is onderworpen aan de huidige GMP-regelgeving. Onze missie is om wereldwijd bij te dragen aan diergezondheid door middel van onze innovatieve sneltestsystemen.

 

Al onze sneltestsystemen moeten voldoen aan onze kwaliteitsmanagementcriteria, ongeacht de wet die van toepassing is in het land van gebruik. Bovendien ondergaan alle producten onze eigen strenge goedkeuringsprocedures.