FASSISI

Specialist voor veterinaire snelle diagnostiek

Fassisi GmbH is een Duitse fabrikant en ontwikkelaar van veterinaire diagnostische sneltestsystemen in Göttingen, Duitsland. Wij vervaardigen ons brede assortiment sneltestsystemen voor kleine en grote dieren volgens gecontroleerde, internationale kwaliteitsnormen.

Onze tests ondersteunen u in uw dagelijkse praktijkwerk met eenvoudige on-site testtoepassing, testresultaten binnen enkele minuten en betrouwbare testkwaliteit.

Het doel van al onze producten is een gemakkelijke, ongecompliceerde en snelle toepassing, zodat direct gerichte therapeutische maatregelen kunnen worden genomen. Gebruik als acute diagnostiek, als screeningsproduct of voor controle van de vaccinatietiter bestrijken de belangrijkste toepassingsgebieden van onze sneltestsystemen.

PRODUCTEN

Sneltests om ziekten bij gezelschapsdieren te diagnosticeren

Ons productassortiment voor gezelschapsdieren omvat sneltesten (speedtests) om acuut te diagnosticeren en te screenen op veelvoorkomende ziekten bij katten en honden. Dankzij deze snelle tests kunnen dierenartsen veel verschillende veelvoorkomende ziekten bij kleine dieren diagnosticeren bij de dierenarts of zelfs ter plaatse, wat resulteert in een veel kortere beslissing over een therapeutisch plan. Omdat tijd van essentieel belang is bij veel ziekten, vergroot dit de kans op herstel van het dier. Zelfs het verifiëren van verschillende vaccinatieniveaus van bijvoorbeeld parvovirus of hondenziekte is mogelijk zonder laboratoriumapparatuur dankzij de sneltests en titerbepalingen van Fassisi.

Sneltests om ziekten bij landbouwhuisdieren op te sporen

Ons hele productassortiment met betrekking tot landbouwhuisdieren, paarden en gezelschapsdieren omvat sneltesten voor acute diagnostiek, als screeningsproducten en ter controle van de vaccinatiestatus. Onze sneltests voor landbouwhuisdieren zijn gespecialiseerd in het opsporen van veelvoorkomende ziekten bij runderen en kalveren, biggen en varkens, lammeren, paarden en veulens. Dierenartsen kunnen alle dieren die ziekteverschijnselen vertonen ter plaatse onderzoeken en snelle analyses uitvoeren met behulp van sneltests. Fassisi-teststrips om de vaccinatiestatus te controleren, zijn ook gemakkelijk te gebruiken, zonder speciale laboratoriumopstelling ter plaatse.

Fassisi-producten

Dankzij moderne biosensorische technologieën heeft Fassisi gestandaardiseerde testsystemen ontwikkeld voor gebruik in veterinaire klinieken en ook ter plaatse in stallen zonder enige aanvullende voorbereiding.

Contractontwikkeling

Fassisi biedt u een brede service voor contractontwikkeling, testen op maat en kits voor klantspecifieke parameters.

Nieuwe test: CanVecto 4

Test voor de detectie van Dirofilaria immitis-antigenen, Anaplasma phagocytophilum, antilichamen, Ehrlichia canis-antilichamen en Leishmania-antilichamen bij honden.

Product niet gevonden?

We werken permanent aan de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve, gebruiksvriendelijke on-site diagnostiek. Als u een productverzoek heeft, aarzel dan niet om Neem contact met ons op, misschien is uw productverzoek bij ons al bijna voltooid of kunnen we uw productverzoek opnemen in ons ontwikkelingsplan.