ONDERHOUD

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze producten, kunt u contact met ons opnemen. We kijken uit naar uw aanvraag! Veelgestelde vragen over onze producten vindt u verzameld in de

MEER INFORMATIE OVER PATHOGENEN EN ZIEKTEN & SYMPTOMEN

Meer informatie over de door onze producten gedetecteerde parameters en pathogenen vindt u in de volgende paragrafen: ziektepatronen – honden en kattenziektepatronen – runderen/kalverenziektepatronen – varkens/biggenziektepatronen – paardenziektepatronen – andere.

POSTERS EN FLYERS VOOR UW DIERENPRAKTIJK

Wij sturen u graag gratis aantrekkelijke posters en flyers van onze producten voor uw praktijk. Stuur ons gewoon hier een kort bericht met het woord "poster" en we nemen onmiddellijk contact met je op.

PARTNERSCHAPPEN

Wij verwelkomen samenwerkingen in productontwikkeling en distributie. Wij werken graag samen met universiteiten en onderzoeksinstituten aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe, innovatieve producten tot aan de marktintroductie. Distributiepartners zijn welkom. Alstublieft Neem contact met ons op!

U ZOEKT OF WENST EEN BEPAALDE TEST?

We werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve, gebruiksvriendelijke testsystemen op locatie. Als u op zoek bent naar de detectie van een bepaalde parameter, alstublieft Neem contact met ons op, misschien nadert dit product zijn voltooiing, of kunnen we uw verzoek integreren in ons productontwikkelingsplan.